Васил Божков има трето внуче  Дядо на трето внуче е

...
Васил Божков има трето внуче  Дядо на трето внуче е
Коментари Харесай

Той е сред най-богатите българи, има много проблеми с правосъдието, но днес сияе, защото стана дядо

Васил Божков има трето внуче 

Дядо на трето внуче е станал Васил Божков, до момента в който е под домакински арест в офиса си на пъпа на София. Сензационната вест заяви снаха му Ива Софиянска във фейсбук. Тя разгласява фамилна фотография, на която театралничи с двете си към този момент пораснали деца Васил-младши и Мая и с мъжа си Антон, който е гушнал новороденото бебе. Тя не пожела да разкрие повече детайлности към раждането на новия член на фамилията, нито по какъв начин са избрали да го кръстят. Щастливото събитие се е случило преди броени дни.

Ива съумя да опази цялата си бременност в безспорна загадка, а новината, че е родила трето дете на 36-годишна възраст, взриви обществените мрежи. Куп известни българи ѝ честитиха и пожелаха благополучие на цялото семейство, написа вестник Ретро.

Първото дете на Ива и сина на Васил Божков – Мая, която е кръстена на някогашната брачна половинка на олигарха, преди дни стана на 10 години и към този момент е ученичка в четвърти клас. Братчето ѝ Васил, което е кръстено на дядо си, пък е второкласник. И двамата посещават частно столично школо. Майка им Ива рядко разгласява фотоси с тях, като постоянно крие лицата им заради ограничения за сигурност. Още от раждането си те са под денонощна защита, както и тяхното новородено братче.

Любовта на родителите им пламва по време на следването им в Лондон. 38-годишният Антон Божков е приключил Имперския лондонски лицей и университета „ Кеймбридж “. Ива пък е учила публицистика в английската столица. Точно в Лондон тя се среща с милионерския правоприемник, с който се влюбват и се женят на скъпа женитба в някогашния софийски хотел „ Шератон “ през 2013 година
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР